Skip to content

The Rerum Natura

The secret formula of nature

Колекција која е стручно направена со користење на традиционално хербално знаење. 

Линијата на сертифицирана органска козметика на Cosmos Organic е создадена и направена за да биде ефикасна додека е љубезна кон кожата и околината.

ПОТЕКЛОТО

Тит Лукрециј Карус, римски филозоф, составил песна со наслов De Rerum Natura во првиот век п.н.е. Rerum Natura е олицетворение на козметички бренд инспириран од вистински хербални лекови со истата цел да се објасни „природата на нештата“.

OLFACTIVE EXPERIENCE

Чистиот мирис на сите The Rerum Natura Cosmetics е создаден со користење само чисти ботанички есенцијални масла. Нивниот моќен мирис се чува за чиста благосостојба откако ќе се дестилира од ароматични ботанички состојки. Тие го чуваат овој извонреден парфем што го тера да се размислува за топлата прегратка на мајката природа благодарение на нивната стручна мешавина. Немаше користени вештачки парфеми. Секој од нашите хранливи и благи композиции, кои го поддржуваат обновувањето на здравјето на кожата и природната привлечност, има комбинација од оваа специфична арома.

THE COSMOS ORGANIC STANDARD

Козметичката линија на Rerum Natura е севкупно сертифицирана за органски COSMOS. Оваа процедура за сертификација осигурува дека готовиот производ ќе може да отвори нова граница за иновации и повисоки стандарди. Секаде во светот, се гарантира органски производ со сертификат COSMOS.

mk_MKMK