Skip to content

Хотелска Опрема

Сè што му треба на гостинот во хотелска соба

JVD
Повеќе од 35 години, JVD France е посветен да нуди заштита и грижа. Грижа за вас, за вашето здравје и удобност. Но и заштита за сите форми на живот. Ние создаваме и произведуваме производи кои имаат смисла, заедно и за вас и за нашата планета.
Социални Мрежи

Фен за коса

Хотелски Огледала

Додатоци за бања

Хотелски кетлери - машини за кафе

Послужавници за добредојде

Сефови

Док станица

Мини бар

Додатоци за соба

mk_MKMK