Skip to content
Добредојдовте на нашиот сајт

Хотелска Козметика и Акцесоари

Симокс е компанија со уникатен избор на најразновидна хотелска козметика и опрема од реномирани европски брендови.

Кои сме ние

Симокс hotel cosmetics & amenities е ексклузивен дистрибутер на реномираната компанија Moskov & Son, производител на хотелски акцесоари и козметика, на престижниот производител на хотелска опрема JVD France , како и на престижниот производител на хотелска козметика GFL Skin Care Cosmetics Italy, во Македонија и Косово.

Simox luxury hotel textile повеќе од десет години е сигурен и доверлив снабдувач на големо на хотелски постелнина, хотелски бањарки, хотелски пешкири за хотели, спа центри, фитнес центри, медицински установи и слични компании во Македонија и Косово. 

Хотелска Козметика

Природна нега за лице и тело.

Хотелски Текстил

100% органски памук

Хотелска Опрема

Разни видови на опрема

Simoks - more than hospitality cosmetics and amenities

Дозволете вашето тело, ум и душа да го почувствуваат рајот на спокојство.

Play Video

Козметика и Акцесоари

Глобалниот велнес институт го дефинира велнесот како активно следење на активности, избори и начин на живот кои водат до состојба на сеопфатно здравје.

Хотелски Текстил

Добрите хотелски постелнини помагаат во понудата на посетителите со квалитет и грижа. Дури и ако стандардот на другите услуги е малку под нивото, гостите ќе бидат задоволни ако чувствуваат дека се добро згрижени.

Опрема

Хотелските додатоци ѝ даваат на секоја соба свој посебен карактер и го прават престојот во хотелот навистина уникатно искуство

Нашата најдобра услуга

Нашите дизајни по нарачка се исто така добро познати. Ако менаџирате со хотел и сакате вашето лого да биде персонализирано на козметиката, слободно контактирајте не.

01

Сретнете се со нас

02

Дизајнирајте ја вашата линија

03

Испорака

НАШИТЕ ОДГОВОРНОСТИ ЗА ОКОЛИНАТА

Симокс ги исполнуваат обврските кон собирањето и природата. Да се ​​спроведуваат еколошки активности во согласност со националното законодавство и меѓународно признатите стандарди за системи за управување, Континуирано да се следат правилата за животна средина на клиентите и да се работи во согласност со овие правила, Да се ​​едуцираат сите вработени за еколошката свест, да се спречат еколошките проблеми на добавувачите, Преземајќи го принципот на придонес во развојот на сериозен начин.

Испратете ни порака

Локација

Ул: Бихачка 3, 3/14,1000,Скопје

Работно Време

Пон. - Пет. : 09:00 - 17:00
Сабота : 09:00 - 14:00

Контакт

Тел. бр: 077 666 610
Тел. бр ( 2 ) : 078 211 662
Е-пошта : info@simoks.com

mk_MKMK