Skip to content
За Нас

Симокс

Искуство повеќе од 10 години

Симокс повеќе од десет години е сигурен и доверлив снабдувач на големо на хотелска козметика и акцесоари, хотелска постелнина, хотелски бањарки, хотелски пешкири, пешкири за спа центри, за медицински установи и слични компании во Северна Македонија и Косово.
Нашите клиенти, кои доаѓаат од сите сектори и имаат различни барања, доаѓаат кај нас за иновативни консултации и решенија за подобрување на искуството и квалитетот на нивните гости и клиенти.

Симокс е семејна компанија посветена да нуди производи со врвен квалитет за хотели и спа центри на своите клиенти, како и да развива брендирани производи со лого кои едноставно прават вашите гости да се чувствуваат прекрасно.

Нашата приказна

Симокс е ексклузивен дистрибутер на реномираната компанија Moskov & Son, производител на хотелски акцесоари и козметика, на престижниот производител на хотелска опрема JVD France , како и на престижниот производител на хотелска козметика GFL Skin Care Cosmetics Italy, во Македонија и Косово.

Simox Симокс - luxury hotel textile е сигурен и доверлив снабдувач на големо на хотелски постелнини, хотелски бањарки, пешкири за хотели, спа центри, медицински установи во Северна Македонија и Косово повеќе од десет години. 

Збор од нас

Нашите клиенти се уверени во највисокиот степен на квалитетни производи направени од доверливи состојки „направени во еу“ во ригорозно регулиран производствен метод кој прецизно се усовршува во текот на многу години во производствениот бизнис.
Доколку го барате најдобриот материјал за хотелски бањарки, пешкири, постелнина, јоргани и перници, исто така хотелска козметика, хотелска опрема и сакате да ја подобрите удобноста и комфорот на вашите ценети гости, ќе ги обожавате овие одлични производи. Ние сме посветени да ви ги обезбедиме најдобрите можни производи.

mk_MKMK