Skip to content

Prija

Егзотично искуство на луксуз и благосостојба

Препуштете се на топлите, зачинети мириси на Прија. Со формули засновани на растителни екстракти кои потекнуваат од најегзотичните локации низ светот, високиот калибар на состојки ја прават Prija привлечна линија за клиентите кои се чувствителни на квалитетот на козметиката.

Прија е VEGANOK сертифицирана, формулите се без производи од животинско потекло, ГМО, петролат, БХТ и феноксиетанол. Прија користи само 100% рециклирани ПЕТ шишиња и диспензери.

Prija

Синоним за италијанската елеганција и посветеност на изработката, козметиката и мирисите Prija се исклучиво рачно изработени во Италија со состојки со највисок квалитет.

mk_MKMK