Skip to content

Hotel Entry Floor Mats

Додатете допири на луксуз на вашиот хотелски влез со квалитет и персонализираност со вашето име или лого.

Hotel Door Mats

Simoks обезбедува влезни патосници со врвен квалитет за хотелите. Нашите патосници се дизајнирани да ја задржат нечистотија, прашина и влага, одржувајќи ги подовите на вашиот хотел чисти и безбедни подеднакво за гостите и персоналот. Направени од издржливи материјали, нашите патосници се изградени да издржат густ сообраќај и да го задржат својот изглед со текот на времето. Подлогата што не се лизга осигурува дека патосницата ќе остане безбедно на своето место, додека стилскиот дизајн додава допир на класа на влезот на вашиот хотел.

Секој хотел има уникатни потреби, поради што нудиме различни големини, бои и стилови за избор. Без разлика дали барате сопствен дизајн или стандардна подлога, имаме нешто што одговара на секој вкус и буџет.

Галерија

mk_MKMK