Skip to content

Geneva Guild

CHIC AND STYLISH DESIGN FOR CONTEMPORARY SPACES

За најсофистицираните клиенти се грижи козметиката на Geneva Guild.

Висококвалитетната козметика од Geneva Guild се произведува во Италија, е внимателно развиена и ја фаворизира употребата на благи растителни екстракти.

Dispenser's Family

Широк избор на диспензери од Geneva Guild се идеални за вашите хотелски соби. Тоа е безвременска опција за јавни простори и хотели. Тие се доста разновидни и можат да бидат позиционирани практично насекаде поради широк спектар на приклучоци.

mk_MKMK