Skip to content

Хотелски Текстил

Нашиот 100% органски памук е мекан и удобен за вашите гости.

Хотелската индустрија во голема мера се потпира на текстил. Стандардот на постелнината и пешкирите во вашата хотелска соба веднаш се поврзува со удобноста и комфорот на гостите. 

Симокс Ви обезбедува текстил избран специјално за употреба во хотели, апартмани и болници. Огромната разновидност и опсегот на цени овозможува задоволување на барањата и на ланец хотелите и на хотел од премиум класа и на куќа со апартмани за гости.

Доколку го барате најдобриот материјал за хотелски бањарки, хотелски пешкири, постелнина, јоргани, перници и сакате да ја подобрите удобноста на вашите гости, ќе ги обожавате овие одлични производи од Simox-luxury hotel textile. Ние сме посветени на обезбедување на најдобри производи за вашите гости.

Постелнина

Добриот ноќен одмор може целосно да ја промени перцепцијата на секој гостин. Користете го нашиот внимателно избран избор на хотелска постелнина за да ја опремите најудобната хотелска соба, раскошната резиденција или апартман. Дополнително, можете да го продолжите престојот на вашите гости со користење на нашите квалитетни додатоци за бања, или можете да додадете идеален допир со нашиот широк избор на меки пешкири и велур бањарки. За да ви помогнеме да станете господар на пријатните соништа и воедно го зачувате мебелот и душекот од вашата хотелска соба, избравме широк спектар на квалитетни постелнини, перници, заштитиници за душеци и за перници и многу повеќе.

Бањарки

Најквалитетните предива се користат за создавање на нашата линија на бањарки. Нашите бањарки се исклучително впивачки и едноставни за чистење. Во понуда имаме бањарки за премиум хотели и спа центри, вклучувајќи бањарки со качулка и детски бањарки. Посетете го нашиот изложбен салон или алтернативно разгледајте го нашиот каталог со најразлични модели на бањарки за да ги персонализирате вашите бањарки со лого, боја и дизајн.

Пешкири

Квалитетот на пешкирите на секоја хотелска бања стана суштинска компонента. Нашата линија на луксузни пешкири се произведува само со предива од највисок степен и е предмет на ригорозни процедури за контрола на квалитетот. Имаме пешкири за секоја бања, со големина од мали бели памучни пешкири за раце до огромни пешкири за капење. Посетете го нашиот изложбен салон или алтернативно разгледајте го нашиот каталог со најразлични модели на пешкири за да ги персонализирате вашите пешкири со лого, боја и дизајн.

mk_MKMK