Skip to content

Elemental Herbology

MINIMALIST FORMULATIONS POWERED BY A FUTURE-FORWARD VISION

Петте елементи на традиционалната кинеска медицина служат како основа за нашата компанија, Elemental Herbology, која е природна линија за нега на кожа и тело.

Со нашиот акцент на благосостојбата и здравиот начин на живот, ние сме инвентивни, оригинални и бараме да ги понудиме најдобрите велнес искуства.

Five elements

Нашите производи се под влијание на традиционалната кинеска медицина и се поврзани со петте елементи - дрво, оган, земја, метал и вода.

GREEN CHOICE

Elemental Herbology

Elemental Herbology е 100% без вештачки бои, SLS, парабен конзерванси и минерални масла за да се осигура дека вашата кожа е негувана одвнатре кон надвор. 100% Произведено во Италија и клинички тестирано.

mk_MKMK