Skip to content

De Luxe

СУПТИЛНА ЕЛЕГАНЦИЈА И МИНИМАЛИЗАМ – ПОМАЛКУ ЗНАЧИ ПОВЕЌЕ

Линијата De Luxe е наменета за хотели со префинета и деликатна елеганција. Шишињата имаат чисти линии, едноставна тркалезна форма и уредно цилиндрично капаче. Ацкесоарите имаат препознатлив монохроматски графички дизајн во бела и златна боја. Мирисот е зелен чај со суптилни цветни ноти и кедрова основа.
Козметиката е без парабен.

Производи за нега во капење 25 мл

 • Шампон од 96% природно потекло
 • Гел за туширање од 96% природно потекло
 • Регенератор за коса од 98% природно потекло
 • Лосион за тело од 92% природно потекло

Сапун

 • Сапун со пилинг 15гр
 • Сапун 12 g плисе
 • Сапун 25 g плисе

Сетови

 • Сет за заби
 • Сет за бричење

Акцесоари

 • Капа за туширање
 • Памучни чепкалки за уши
 • Памучни брисеви
 • Сет за шиење
 • Сунѓер за чевли

Дерматолошки тестираното природно потекло на производите е определено според ISO 16128 упаството.

mk_MKMK