Category: Uncategorized

7th International Tourism Fair “SKOPJE TRAVEL MARKET 2017”

Welcome to 7th International Tourism Fair “SKOPJE TRAVEL MARKET 2017” from 6-8 April 2017 In Hall 3 at Skopje Fair.

Симокс хотелска козметика и акцесоари

  Симокс врши увоз, извоз, продажба и дистрибуција на козметички производи и акцесоари за хотели и други објекти со слична намена. Со професионалниот однос и грижа, нашата цел е сатисфакција на клиентите со нашите производи како и задоволството на нивните гости. –

EnglishMacedonianAlbanianBulgarianGreek