СТИЛ И СОВРЕМЕНИ ТРЕНДОВИ.
Секој хотел е различен, со својата атмосфера, шарм и архитектура. Тоа што ги обединува е стилот, кој може да биде барокен, класичен, еклектичен, минималистички ……..
Со креирањето на нашите брендирани серии, се обидовме да ги рекреираме современите тенденции за стил, со акцент на иновациите од природата и науката.
Контактирајте со нас за да дознаете која од нашите ексклузивни колекции најмногу одговара на атмосферата и видот на гости кои ве посетуваат.

 IVORY SERIES:

 

BIOLOGICA SERIES:

 

BIOLOGICA SERIES:

 

DELUXE SERIES:

 

HELBALOGICA SERIES TUBE:

 

HERBALOGICA SERIES BOTTLE:

 

BOUTIQUE SERIES:

EnglishMacedonianAlbanianBulgarianGreek